Pokemon Go

Dreamlogic Design goes Pokemon GO!

Pokemon Go is een superleuk spel voor jong en oud! Het brengt je in de ECHTE wereld langs interessante plaatsen. Wij willen je graag motiveren om erop uit te gaan voor een mooie wandeling en daarom hebben we speciaal voor Pokemon Go een handige (wandel/fiets)route geselecteerd!

Bekijk hier de kaart met deze route

Deze Pokemon Go route loopt in Enschede-Zuid tussen Dragonheart en het Smileyveld, waar een aantal PokeStops te vinden zijn. De route kun je heel goed wandelen of fietsen (het gemotoriseerde verkeer op deze route is minimaal maar blijf altijd goed opletten!).


Pikachu pokeballs


Elk uur zoeken naar Pokemon-vragen

Op zaterdag 17-09-2016 zal Dreamlogic Design elk uur op 1 PokeStop die op de bovenstaande route ligt een vraag ophangen. Deze zal gaan over een bepaalde Pokemon. Op welke Pokestop dit is maken we van te voren niet bekend!
Kun jij de vraag beantwoorden, ga dan naar het Smileyveld om het antwoord aan de medewerkers van Dreamlogic Design door te geven.
De eerste 6 mensen die het juiste antwoord op de vraag hebben gegeven krijgen een Poke Ball als beloning!

Was je net te laat? Kijk dan gewoon op één van de andere PokeStops! Elk uur zal er op een andere Pokestop een nieuwe vraag op gehangen worden.

Er zijn dus elk uur 6 Poke Balls te winnen en dat 5 uur lang! De vragen zullen opgehangen worden om 11:00 uur, 12:00 uur, 13:00, 14:00 uur en 15:00 uur.
Alle deelnemers krijgen ook een een leuke goodiebag van ons mee (op = op!)

Lure Module

Dreamlogic Design zorgt er ook voor dat er om 11:30, 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30 uur een Lure Module actief is bij de Pokéstop op het Smileyveld. Nog meer Pokemons te vangen dus!

Foto-contest op onze Facebook-pagina! Maak kans op een grote Poke Ball!

Wil jij kans maken op een grote Poke Ball met de 'enige echte' Pikachu erin?
Laat dan een gave foto maken door de fotograaf van Dreamlogic Design en laat je contactgegevens bij ons achter. Iedereen kan meedoen (ook als niet mee hebt gedaan aan de speurtocht). Zodra alle foto's op onze Facebook pagina staan kan de wedstrijd beginnen!
De 3 foto's die na 1 week de meeste LIKES hebben ontvangen winnen de grote Poke Ball!

Dreamlogic Design Facebookpagina

!! Op het Smileyveld!!

Hier is de fotograaf te vinden, kunnen de kinderen een bekertje ranja drinken en kan men tegen een kleine vergoeding een kopje koffie of thee krijgen.

Regels en voorwaarden

 • Meedoen aan deze actie is GRATIS
 • Aanmelden is niet nodig
 • Ben je jonger dan 18 jaar? Je kunt alleen meedoen aan de foto-contest met toestemming van je ouders/verzorgers.
 • Op = Op
 • Per persoon 1 PokeBall
 • Zowel de contactgegevens als de foto's zijn alleen voor gebruik van Dreamlogic Design en worden niet doorgegeven aan derden.
 • Deze actie is geen onderdeel van het originele Pokemon Go spel
 • Bij een gelijk aantal Likes op een foto beslist Dreamlogic Design wie de winnaars zijn van de grote Poke Ball met Pikachu. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!
 • Wij houden toezicht op de route en zullen er zoveel mogelijk voor proberen te zorgen dat deze actie eerlijk verloopt!
 • Dreamlogic Design kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voort vloeiend uit deelname aan deze actie
 • Mee doen aan deze actie is op eigen risico

 

 

Vragen of meer informatie? Mail dan naar info@dreamlogicdesign.nl